sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Värejä

Kummityttö täytti juuri kaksi vuotta, ensi viikolla käymme juhlimassa. Tekaisin tänään vielä kaulakorunkin muutaman muun lahjan mukaan.


Poistomyynnit on muuten kivoja. Tai miten sen ottaa. Nyt mulla on ihan tajuton kasa lankaa, mihin mä sen voisin laittaa? Mutta halvalla sai, ei olisi Sulo Vilénkään jättänyt ostamatta!


Kasan päällä on puuvillalankoja, keskeltä löytyy sukkalankaa, sivussa on vähän polyesteriä ja nuo isot möllykät alla ovat Rowanin merinovillaa. Ihanat. Yhteensä reilu viisi kiloa lankaa! Mutta on mulla oikeasti jotain visioitakin näiden lankojen suhteen, kunhan vain ehdin neuloa...

tiistai 14. syyskuuta 2010

Sekalaisia asioita


* Olen neulonut. Sukkia, pipoja, nuttua, myssyä... Kuvia ei ole, sillä kukaan ei ole päätellyt langanpätkiä.

* Olen ihastellut syksyä. Tällä hetkellä on ihmeen hyvä olo. Pelkään, että talvella oloni on kaukana nykyisestä, mutta murehditaan sitä sitten myöhemmin.


* Esikoinen käy päiväkerhossa kerran viikossa kaksi tuntia. Tykkää siitä ihan hirveän paljon, tänäänkin tuli ihan itku, kun sieltä piti lähteä pois.

* Vesi on vähissä. Viikko ollaan säännöstelty, pyykkiä ei uskalla pestä kotona eikä suihkussakaan käydä. Neljän hengen perhe ja matala rengaskaivo eivät ole hyvä yhdistelmä, varsinkaan kuivan kesän jälkeen. Pitänee tehdä porakaivo, tämä kaivon kuivuminen ei ole nimittäin ensimmäinen kerta.

* Mulla on magneettiranneke. Mitä se tekee ja mihin se vaikuttaa? Tai tekeekö ja vaikuttaako se jotain mihinkään? Sitä mietin.

* Eilen illalla oli taas jooga. Ihanaa! Se on kyllä ihmellinen laji. Luulee lepäävänsä, mutta tulee ihan hiki.

* Pihassa on täydellisiä apilankukkia. Ihastelen niitä joka päivä. Jotenkin ihanan pyöreitä ja kauniita. Kaksi vierekkäin. Jos olisin poiminut ne sisälle maljakkoon, olisivat jo kuihtuneet.

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Ja voittaja on...

Erittäin suuret kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja suuret onnittelut murmelille! Ilmoittaisitko minulle yhteystietosi, niin laitan pussukan postiin - sähköpostini on: tiianlinna ät gmail piste com

Samalla kaavalla tuli tehtyä toinenkin pussukka. Kankaana aiemmin vilahtanut mekkokangas. Tämä pussukka oli yhtenä osana synttärilahjaa, Sade juhli viime viikonloppuna pyöreitä vuosia.

Ja sama pussukka vielä toiselta puolelta. Ihan erinäköinen, vaikka onkin samaa kangasta.