torstai 24. helmikuuta 2011

Kiitos


Meidän PartyLite-porukassa on ihania ihmisiä. Jaksavat auttaa ja vastailla kysymyksiin, ja niitä kysymyksiä mulla on riittänyt varmasti liikaakin... Joten päätin kiittää päällikköäni ja sponsoriani, neuloin tiskirätit. Taas on lankana Mandarin Petit, puikot 2,0mm, helmineuletta ja virkattu reuna.

Ja hei kaverit, jos mä annan tiskirätin lahjaksi niin sitä voi ihastelun lisäksi ihan oikeasti käyttääkin, siihen tarkoitukseen se on tehty. ;)

Tämä on aika antiikkinen Dymo, muistan lapsenakin tällä kirjoitelleeni. Tämä on siis isäni vanha, sain tämän vähintäänkin lainaksi, ellen sitten saa omittua tätä kokonaan... (Onko joku nettikauppa mistä saisi tuota nauhaa kätevästi? Tai ellei netistä, niin mistä kaupasta sitä kannattaa käydä kyselemässä? Kertokaa, jos tiedätte.)


Pienet kiitoskortit, aika yksinkertaiset, mutta yksinkertaisuus voi monesti olla se paras vaihtoehto.



Tällaiset paketit niistä tuli.

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Pienelle

Eräs tuttavani saa vauvan keväällä, tyttö pitäisi olla tulossa. Joten tytönpunaiset junasukat lahjaksi sinne!


Sama ohje, sama lanka (Sisu), samat puikot (2,5mm) kuin kaikissa aikaisemmissakin junasukissa. Toimii.

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Värejä


Esikoinen sai uudet villasukat, edelliset alkoivatkin jo olla hieman liian pieniä. Novitan sateenkaarenväristä Seitsemää Veljestä lankana, puikot 3,0mm. Ohjeena taas tämä. Normaalisti neulon 3,5mm puikoilla tämän paksuista lankaa, mutta nyt ajattelin tehdä hieman tiiviimmät ja lämpöisemmät, näillä pakkasilla on lattiat aika kylmät...


Muitakin värikkäitä juttuja löytyi kuviin. Tuollainen vihreä kynttiläkippo mulla on, kohta on muitakin värejä.


Esikoinen täyttää ihan kohta neljä vuotta, kakunkoristeluasioita on suunniteltu. Pitäisi yrittää maalailla kakkuun pojan toivoma kuva, tässä laatikossa siis Wiltonin pastavärejä.


Ei ole kyllä mitään kovin terveellistä tavaraa... Onneksi tätä ei tarvitse jokapäiväisessä ruoassa sietää, tällaisia lisäainemääriä ei ole tässä talossa kovin usein nähty! Eikä varsinkaan tuollaista varoitustekstiä. Pelottavaa, että joku tällainen on hyväksytty elintarvikkeeksi.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Pöllökäs

Jos itsellä on tekele, ja kuvatkin, valmiina odottamassa muutaman päivän, niin eikös melkein kaikki muut ehdi laittaa pöllöjä blogeihinsa juuri silloin, kun se itsellä odotteleva juttu on nimenomaan pöllö?? Miten osuikin.


Tällainen pussukka tuli, pöllökangas on marraskuussa hankittu käsityömessuilta, samoin Homemade-nauha. Vuorikangas on vanhaa verhoa. Vetoketju on 15cm pitkä. Kaavoja tähän ei ollut, mutta käytin ideaa täältä, ilman kahvoja ja pienempänä tietysti. Pohjan reunoissa siis samantyyppiset "viillot" kuin tuossa kassissa.


Bonuksena vielä kissakuva. Tässä kaksi mustaa kolmesta.

torstai 10. helmikuuta 2011

Littana luttana


Tällainen lätyskä valmistui jo viime vuoden puolella. Taidan antaa tämän poikien serkulle lahjaksi jossain vaiheessa. Lankana Batika (Schoeller & Stahl). Tälle ei ole mitään ohjetta, ihan omasta päästä neuloin ja idea kehittyi neuloessa.