keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Juhlatunnelmaa ja pikkupussukka

Aloitetaan eräällä aarteella. Kävin kirppiksellä eilen, eräässä pöydässä oli myytävänä vanhoja valokuvia. Tähän yhteen ihastuin jostain syystä. Keitä lienevät kuvan henkilöt, koska kuva on otettu, mitkä juhlat ovat kyseessä...? Kuva nököttää toistaiseksi kirjahyllyssä nojailemassa kirjoihin, tahtoisin laittaa sen kehyksiin.


Kirppikseltä löytyi myös pöytäliina, joka sai muuttua joksikin ihan muuksi. Tai siis pieni kulmahan siitä nyt vasta on käytetty tähän pussukkaan, jonka ohjeita löysin esim. täältä ja täältä. Ihan suoraan en voi sanoa käyttäneeni kumpaakaan ohjetta, saumat tein hieman eri tavalla.


Vuorikangas on kangaskaupasta löytynyt jämäpala. Päälikankaaseen silitin tukikangasta. Kaikkein paras olisi tietysti ollut molemmin puolin silitettävä tukikangas, mutta nyt sattui olemaan vain yksipuolista. Enkä tietenkään voinut odottaa, että jostain saisin kunnollista...


Pussi on hitusen yli 10 cm pitkä, vetoketju on 20 cm. En tajunnut laittaa kuvaan mitään, mihin mittoja voisi verrata... Hieman vino tästä tuli, mutta ihana silti!

1 kommentti:

TinyAngel kirjoitti...

makee pussukka!