keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Projekteille pussi

Tämän projektipussin kanssa voisi lenkkeillessäkin neuloa sukkia ja lapasia, mutta ehkäpä kuitenkin keikuttelen tätä ranteessani ihan kotipihassa lasten leikkiessä hiekkalaatikolla. Eipähän tarvitse enää lankakerää litistää kainalossa.

Käsityöpussin malli on omista muistikuvista kaivettu, eräällä ystävällä oli samantyyppinen pussukka. Tai oletettavasti on edelleenkin.

Kangas on aivan ihana - vähän aikaa piti miettiä, raaskinko edes leikata sitä... Mutta ehkäpä hyvä näin, enemmän tätä pussukkaa voi ihastella kuin laatikossa majailevaa kangaspalaa.

Puikoilla on lapanen. Helteillä ei paljon tullut neulottua, nyt alkaa sekin pikkuhiljaa maistua.

Ja mikäpä maatuska se olisi, jonka sisältä ei löytyisi niitä lisää... Vuorikangas on siis tietysti samaa kuin päälipuolikin. :D

6 kommenttia:

neiti minkkinen kirjoitti...

Ihana kangas! Maatuskat rokkaa.

Pussukan malli näyttää aika tutulta! Oma pussukkani on hukassa, pitäisi hurauttaa tilalle pari uutta.

sade kirjoitti...

Ihana kangas! oon noita maatuska kankaita ihastellut monessa blogissa. ihanaaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan. Kiva tämä sinun blogisi. Ei ole tullut kommentoitua, vaikka täällä vierailenkin. Ihania juttuja olet tehnyt. Olis yksi kysymys. Kun katsoin tuliruusujen ohjetta, niin siellä oli , että puoli kattilallista vettä. Mihin sitä tarvitaan? Eikös kynttilät vaan sulateta silleen, vai tuleeko siihen vettä sekaan? En ymmärrä.Kiitos , jos viitsit neuvoa. murmeli

Lapu kirjoitti...

Mäkin kopsasin sen saman pussukkamallin, just sopiva sukankutimille ja muulle pienelle tekeleelle. Pitäis kyl tehdä noita lisää, sukat eivät neulo itseään pussissa.

Tiia kirjoitti...

Kiitos ihanat vieraat! :D

Murmeli, ei sitä vettä kai pakko ole laittaa, mutta on helpompi jos laittaa. Steariini kelluu siinä veden pinnalla ja ruusun saa upotettua kokonaan sinne steariinin alle, vaikka kynttilänjämiä ei olisi koko kattilallista. Jos ei laita vettä, kynttilät kannattaa varmaan sulattaa vesihauteessa. Kiva kun jätit kommenttia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos neuvosta. Piti heti aamusta tulla kuikuilemaan. Kivaa päivää sinulle. murmeli