sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Laiskaa pitsiä ja omenapuu

Kylmä ilma, kaipasin kaulahuivia. Lacy Baktus oli ollut suunnitelmissa jo kauan, nyt sen vihdoin neuloin. Lappikselle kiitos langasta! Rowanspun-villaa neljä vyyhtiä (yht. 100g), puikot 2,5 mm.



Varsinaista laiskan naisen pitsiä tämä, melkein tuntuu siltä, ettei tätä voi edes pitsiksi sanoa. Tykkään tästä, kovassa käytössä on ollut. Pitsikuviokohan tuota hieman vetää vinoon, ihan symmetrinen siitä ei nimittäin tullut. Ei se kyllä mitään haittaa, sillä ei sitä käytössä huomaa.

Ensi viikolla täytän 30 vuotta. Toivoin mieheltä kaneliomenapuuta lahjaksi, sain sen eilen! Ihan oikeasti pääsi yllättämään, en todellakaan odottanut lahjaa jo nyt ja muutenkin kuvittelin, että multa kysyttäisiin vielä jotain tarkempia tietoja, kuten esim. mistä niitä puita oikein saa... Mies oli ostanut lahjakortinkin, jolla ajattelin ostaa kaverin kirsikkapuullemme.


Puun juurella istuskeli Barbapörrö. :)


Vettäkin muuten tulee taas, porakaivon pumppu asennettiin toissapäivänä!

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

ihanan värinen huivi!

Lappis kirjoitti...

No himpatti, just nimittäin löysin siivotessani tota vielä yhden vyyhden ja aattelin että jos et oo vielä ehtiny siitä mitään tehdä ni laitan senkin sulle. Näemmä myöhästyin. Toisaalta, tohonhan tietty kävis asuun sopivat kämmekkäät tai jotain...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upea ja kauniin värinen huivi. Tuo Barbapörrö in ihana.

Tiia kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Lappis, voisihan siihen jotain kämmestimiä ajatella tekevänsä... :)