maanantai 8. marraskuuta 2010

Ihan Parhaat Sukat ja muuta asiaa


Tämä opetetaan jo kymmeniä vuosia vanhassa kirjassakin, mutta enpä ole itse kovin kauan näin tehnyt. Sukkaa aloittaessa luodaan yksi ylimääräinen silmukka, ensimmäisellä kerroksella neulotaan ensimmäinen ja viimeinen silmukka yhteen. Jatko normaalisti. Ja näin siisti aloitusreuna tulee, ei sitä epätasaista pykälää!!


Joustinneuletta yläreunaan ja nilkan kohdalle, pysyy paremmin jalassa. Viimeisellä sileällä kierroksella ennen nilkan joustinta kavensin joka puikolta yhden silmukan. Puikot 3,0 mm, lankana Nallen jämiä. Tuo monivärinen on jotain monta vuotta vanhaa, 3½-vuotias tykkää siitä kovasti. Harmi, kun sitä ei ole enää kuin tuo pieni nyttynen.

 
Avokadokin kasvaa. Pitäisiköhän se nyt istuttaa jo multaan? Vai annanko vielä hetken kasvattaa juuria? Pelkään, että saan tämän jotenkin tapettua... En ole koskaan ennen saanut avokadoa kasvattamaan pientäkään juuren/kasvin alkua.

Aloitin itsenäisenä PartyLite-konsulttina, kauttani saa tilata PartyLiten kynttilöitä ja somisteita. Profiilin kautta löydät yhteystietoni. :)

5 kommenttia:

sade kirjoitti...

Kiitos sukkavinkistä.
värit on kyllä lasten mieleen, meilläkin valitaan lankakopasta aina ne riemunkirjavat <3
onnea kynttilätouhuihin. Itse oon ollut jo yli puoli vuotta oriflame touhussa mukana ja on kyllä ihana harrastus. ja ne tuotteet: ihania!! ;)

Tiia kirjoitti...

Sade, unohtui yksi juttu, lisäsin jo tuonne tekstiinkin. Eli viimeisellä sileällä kierroksella ennen nilkan joustinta kavensin joka puikolta yhden silmukan.

TinyAngel kirjoitti...

ihanat sukat! Tuleepas tuolla konstilla hienoa jälkeä. Onnea PartyLite hommiin!

Nzqu kirjoitti...

Kivat sukat ja siisti tuo aloituskerros!

Minä sain oman avokadoni kasvamaan ihan vaan liottamalla kiveä viikon ja sitten lykkäsin sen multaan. Kastelin hyvin siihen asti, kunnes alkoi näkyä elämää. Mutta tein tämän kyllä kesällä parvekkeella...

Tiia kirjoitti...

Kiitos TinyAngel ja Nzqu!
Taidanpa laittaa avokadon siis multaan. Kunhan löydän jostain sopivan ruukun...