perjantai 11. maaliskuuta 2011

Otsikoton


Kevättä odotellessa... Tuo aurinko on tehty jonkinlaisilla kalvoväreillä, siirretty sitten ikkunaan kun on kuivunut. Hieman on repaleinen aurinko, sitä on monet pienet sormet raapineet. On se siinä kauan jo ollutkin.
 ---

Kunhan enimmät lumet tuosta sulavat, pääsemme pihasaunalle! Sinne ei ole talven aikana lapioitu polkua ollenkaan, joten odotan jo kovasti sinne pääsyä... Odottelen sitä, että takkaan pääsee laittamaan tulen ja kynttilöitä takanreunalle. Saunan ihanuudesta puhumattakaan.

---


Mikä lie kännykkäpussi valmistui eräänä iltana. Ei ole kyllä mulle, saa nähdä kelpaako joskus jollekin, jolla on pienempi puhelin.
 ---

Tämän ihanan kirjan sain miehen vanhempien kirjahyllystä, 60-luvun painos ja kirjailijan itsensä kuvittama. Hirmuisen söpöjä kuvia!
Mulla on nykyään tuollainen Erityisen Nerokas kirjanmerkki, pysyy ainakin paikallaan!


---

Eilen valmistui pitkästä aikaa kaulakoru. Isot puuhelmet ovat jostain äitini vanhasta korusta, pienemmät puuhelmet on saatu kiitoksena jonkun helmitilauksen mukana.


---

Eräs jämälankatyö on pääteltävänä... Ja eräs toinen jämälankatyö on puikoilla. Nimittäin tähän keräykseen ajattelin osallistuvani kaulaliinalla ja voin käyttää siihen kätevästi sellaisia lankakeriä/keränloppuja, joita en enää jaksa kaapissani katsella... :)


1 kommentti:

sade kirjoitti...

Ihania juttuja täällä.
pienet ihanat kätöset.
lämpimämpiä ilmoja ja hyviö saunakelejä täälläkin odotellaan. meillä kun pelkkä pihasauna niin se on käytössä ympäri vuoden, mutta toki enemmän sitten käydään kesäsin. <3 on se vaan ihana.
kaunis puuhelmikoru. <3 tykkään.