tiistai 17. toukokuuta 2011

Tunnustus ja paljastuksia


Sade antoi tunnustuksen (kiitos!), pitäisi jakaa tätä eteenpäin, mutta enpäs jaksa. Kahdeksan asiaa voin kylläkin itsestäni paljastaa. Joitain asioita paljasteltiin elokuussa, nyt koetan keksiä jotain uutta.

1. Lainaan nykyään kirjastosta todella paljon kirjoja, erityisesti käsityöaiheisia ja keittokirjoja. Jotkut parhaat sitten hankin omaankin hyllyyni. Kirjat ovat ihania!

2. Vajaan vuoden päästä loppuu hoitovapaakausi. Mulla ei ole työpaikkaa johon palata, enkä todellakaan tiedä, mitä haluaisin tehdä. Voihan ahdistus.

3. Löysin tänä keväänä päästäni ensimmäisen harmaan hiuksen...! Harmaasta hiuksesta huolimatta en ehkä siltikään näytä vanhukselta, sillä samalla viikolla viiniostoksilla kysyttiin papereita.

4. En keksi neljättä asiaa.

5. Vuosi sitten jätin lihan pois ruokavaliostani. Muutaman kerran olen tänä aikana yrittänyt syödä kalaa, mutta se taitaa jäädä myös pois. Jostain syystä se ei enää maistu hyvältä.

6. On ollut aika pitkä blogitauko. (Mikä paljastus tämä muka on?) Olen tehnyt vain muutaman pienen jutun, kinnasneulakämmekkäät ovat ainakin valmiit. Nyt neulon lasten serkulle sukkia joululahjaksi.

7. Näen elokuvia harvoin loppuun asti, yleensä herään sohvalta lopputekstien aikoihin.

8. Viime kesänä keräsin pihasta ja pihametsästä ainakin sieniä, nokkosia, mustikoita ja kuminaa. Kaikenlaista ihanaa sitä kasvaakin kasvattamatta. Vielä muutamia vuosia sitten olin aikeissa hävittää nokkoset tästä pihasta!

4 kommenttia:

Pinni kirjoitti...

Hei! Kiva kun löysit blogiini. :) Ja kyllä vain, arvasin kuka olet. Nuo kynttilät ja neuleet aika hyvin paljasti. ;)

Pinni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Pinni kirjoitti...

Hei taas!
Vuodatuksen blogi lakkasi toimimasta, joten pakkasin tavarani ja muutin tänne bloggeriin. Tervetuloa uuteen blogiini!

sade kirjoitti...

huhuu! ikävöin sua jo takaisin tänne blogiisi kirjoittelemaan! :) <3